27/11/2007

Osa 45: Soseblogi


Vaihteeksi kuulumisia arjen keskelta. Joulu tekee tuloaan ja tontut ahkeroivat. Meilla kotona ahkeroi (hyvassa mielessa) ainoastaan Lowinda, josta muuten tulee meidan ihka oma apulainen joulukuussa osa-aikaisen avun sijaan. Itse en ole vielakaan loytanyt viimevuotisia jouluvaloja, ne on talletettu niin hyvin. Muista jouluvalmisteluista puhumattakaan.

Ellen ahkeroi vahan liikaakin, niin kovaa on meno kotona. Kuvassa hurjastellaan kolmipyoraisella, huomatkaa selassa olevat siivet ja etukorissa himpula, jolla on vauvanmyssy paassa.

Minua huvitti tilanteessa yhdenmukaisuus E.T. elokuvan kohtaukseen, jossa pikkupoika kuljettaa avaruusolentoa kolmipyoraisen etukorissa ja koko konkkaronkka nousee lentoon. Siispa Himpula phone home...

Ellenin kasvomaalaus tehtiin lauantaina Nokian perhetapahtumassa rannalla (!) Kiva idea sen sijaan, etta aina vain on firmojen pikkujouluja tyontekijoiden kesken.

Ellenin koululla on koululaisten konsertti lauantaina. Sita varten neidille piti hankkia traditional chinese costume Chinatownista. Ja ohjeistus on meikata lapset esiintymista varten. Ihmettelin kovasti meikkipuolta koulun apulaismanagerille Andylle (siis mies), johon Andy perusteli:

- It's to make children look cute! I wore make up when I was a child...

Ehka tama juttu taas paasee listalleni Kummallisista Aasialaisista Asioista. (Olen kylla aina ollut sita mielta, etta tuo Andy on hieman erikoinen.)

Otsikko puolestaan kertoo siita, etta Oliver on aloittanut 6kk taytettyaan soseiden maistelun.
Soseblogissa on aloitettu riisilla (riisijauhoa, joka sekoitetaan veteen tai maitoon), sitten siirryimme porkkanaan (Earth's Best Organic Carrots, purkista), jonka jalkeen herkuteltiin paarynalla ja nyt maistellaan bataattia. Into on pojalla kova syoda kaikki mita annetaan - ja lopuksi yrittaa viela jarsia poydan reunaa. Huomatkaa maaninen katse ruokailukuvassa.

No comments: