22/03/2007

Osa 19: Ellen 3 vuotta!























Ellen on jo iso tyttö! Liekö kiittäminen trooppista ilmastoa vai hyvää ruokaa, mutta pituuttakin neiti on kasvanut talven aikana hurjasti (95cm). Tänään on virallinen 3-vuotissyntymäpäivä, Onnea Ellen!

Juhlia vietettiin eilen condomme monitoimitilassa. Mukaan oli kutsuttu Singaporen suomalaisten 2-4 -vuotiaiden leikkipiiriläiset, sekä muita Ellenin suomalaisia ystäviä. Juhlimaan saapui noin 30 aikuista ja lasta. Ohjelmassa oli syömisen ohessa piirtämistä ja musisiointia. Isi osti tarkoitusta varten lelukaupasta pienen sähköpianon ja setin lyömäsoittimia, joiden säestyksellä laulettiin lastenlauluja ja tanssittiin. Juhlat sujuivat mukavasti ja päivänsankari oli hyvin iloinen koko päivän.

Ellen on käynyt nyt parin kuukauden ajan "koulua" kolmena aamupäivänä viikossa. Ellenin luokka on Playgroup 2 -tasoinen paikallisen systeemin mukaan ja koostuu 2-3 -vuotiaista lapsista, edustaen monia kansallisuuksia. Viime viikolla Ellen sai vihdoin kauan odotetut koulupukunsa, joita esitellään valokuvassa. Kyllä nyt kelpaa mennä aamulla kouluun, selässä uusi leppäkerttureppu. Ja miksi mennään kouluun? No jotta oppisi englantia ja saisi leikkiä muiden lasten kanssa, Ellenkin jo tietää!

Kiitos kaikille synttärilahjoja lähettäneille!


No comments: