01/02/2007

Osa 15: Ole ahne sika


Kohta on lupa sikailla ihan luvan kanssa. Kiinalainen uusi vuosi lähestyy ja seuraava vuosi kantaa sian merkkiä. Ahneus on siis suorastaan hyve, tai ainakin perusteltua käytöstä. Singaporessa odotetaan kaiken lisäksi kuumaa vuotta talouden kannalta. Ottakoon siis jokainen irti, mitä saa.

Kuten sikakin, sian vuosi tulee olemaan hieman kiukkuinen, välillä onnellinen ja jopa laiska. Sijoitusalalla, vesi- ja puuteollisuudessa on odotettavissa menestystä, mutta tauteja, kuten lintuinfluenssaa on syytä pelätä.

Lohikäärmeen, Hevosen ja Apinan vuonna syntyneille on odotettavissa vauras vuosi, mutta menestystä voi vielä parantaa välttämällä häitä, hautajaisia, vauvojen 1-kuukautisjuhlia ja sairaalavierailuja.
Jäniksen, Käärmeen ja Sian vuonna syntyneille vuosi tulee olemaan vaikea. Mutta vaikeuksia voi tasoittaa hyvillä teoilla. Myös kasvisruoka auttaa puhdistamaan kehoa negatiivisesta energiasta.
Meille Tiikerin vuonna syntyneille (1974) on luvassa keskiverto, kiireinen vuosi.

Nämä ennustukset teki Fengshui-konsultti Lynn Yap.

Kiinalaista uutta vuotta juhlitaan koko Singaporessa, mutta eniten se tulee näkymään Chinatownin katukuvassa. Koristeluun ja kansanhuveihin käytetään ennätyssumma rahaa, 1,8 miljoonaa singaporen dollaria (0,9 milj.€). Luvassa on sikateemaista koristelua, 12 metriä korkea vesiputous, akrobatiaesityksiä, leijonatanssia ja laulavia sikoja. Näistä jälkimmäiset ovat jonkinlaisia sikarobotteja. Mukana juhlissa on kaikille tuttu Porky Pig eli Putte Possu. Ruokapöydästä löytyy tietenkin...arvaatte varmaan. Eikun sikailemaan.

No comments: